Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus voorkomen – Zorg ook voor een schone auto!

Ook in onze garage nemen wij de nieuwe ontwikkelingen betreffende het coronavirus (COVID-19) serieus. Daarbij ook de beslissingen die worden genomen i.v.m. de APK en auto onderhoud. Jij en onze medewerkers zijn daarbij vanzelfsprekend het allerbelangrijkste.

Wij doen het in deze moeilijke periode samen, want samen staan wij sterk!  

Aangepaste voorzorgsmaatregelen
Voor ieders welzijn hebben wij daarom onze voorzorgsmaatregelen om besmetting van het coronavirus te voorkomen aangepast.

  1. Ben je verkouden blijf thuis! Verzet de afspraak of laat iemand anders jouw auto brengen en ophalen.
  2. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar! Het besmettingsrisico wordt daarmee vermindert.
  3. Maximaal 3 personen in onze wachtruimte. Kort wachten op jouw auto dat is prima, mits er niet meer dan 3 personen in onze wachtruimte aanwezig zijn. Bij het afrekenen, is enkel nog 1 persoon aan de balie toegestaan.
  4. Contante betaling leg het geld op de balie! Onze medewerkers kunnen dan het geld aannemen, zonder contact met je te hebben.

Extra hygiëne belangrijk. Na de APK, reparatie of onderhoud aan je auto worden de oppervlakken, dat het meest aangeraakt worden door ons gedesinfecteerd.

Zonder afspraak kun je voor kleine reparaties en APK van  jouw auto langskomen. Wanneer je niet wilt wachten en beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak of vul het onderstaande formulier in. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, dan bellen wij je indien gewenst, om eventuele wensen te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.