LPG inbouw

LPG prijzen in HaarlemDat LPG de schoonste fossiele brandstof is en dat je na een tankbeurt ruim de helft van het normale bedrag afkerend weet je wellicht  wel.  Voor diegene die overweegt om een LPG in zijn auto in te laten bouwen is de vraag of de investering daarvan wel of niet snel wordt terug verdiend.  Bijdrage aan een beter milieu zal niet de hoofdreden zijn waarom je ongeveer € 1.500,- extra in jouw auto zal investeren.

LPG inbouw Haarlem Autoservice UcarVoor diegene die meer dan 20.000 km per jaar rijdt bespaard op jaar basis ongeveer € 1.300,- aan brandstof. Wanneer je 5 jaar op LPG rijdt, dan heb je € 6.500,- bespaart en een netto winst van 5.000,- behaald. Dit betekent dat je door het laten inbouwen van een LPG installatie veel geld per maand aan brandstof overhoud. Wanneer je bijvoorbeeld na 2 jaar na aanschaf van de LPG installatie jouw auto verkoopt, dan betaald de koper een deel van jouw investering mee. Jouw auto is namelijk meer waard met een LPG installatie, waardoor je na 2 jaar geld hebt kunnen besparen.

Autoservice Ucar LPG inbouw HaarlemWanneer je meer dan 9.000 km per jaar rijdt, dan kan het inbouwen van LPG installatie winstgevend zijn. Bereken jouw voordeel via de website van de belastingdienst www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/motorrijtuigenbelasting.

Welk merk en model auto je hebt het inbouwen van een LPG installatie is mogelijk en wordt zodanig geplaatst waardoor je weinig tot geen bagageruimte verliest.  Verkoop je jouw auto dan is deze met LPG installatie meer waard.  Hierdoor verlies je bij de verkoop niet de eerder gemaakte investering.

Heb je een oldtimer die ouder dan 40 jaar is, dan betaal je geen motorrijtuigenbelasting meer. Het rijden op LPG is dan helemaal interessant.

Autoservice Ucar Haarlem - LPG schakelaarHe inbouwen van een LPG installatie doen wij volgens alle wettelijke eisen en hoeft deze daarna niet door het RDW nog goed worden gekeurd. Wij zijn al meer dan 12 jaar een RDW erkend LPG inbouw bedrijf en wijzigen na de inbouw van de LPG installatie het kenteken van jouw auto aan.

Voor alle mogelijkheden en prijzen kun je ons bellen of natuurlijk langskomen.

De voordelen:

  • Bespaar honderden euro’s per jaar;
  • LPG is de goedkoopste brandstof in Nederland, België en Duitsland;
  • LPG is de schoonste brandstof en dus beter voor het milieu;
  • Door een betere verbranding, langere levensduur van de motor;
  • Financieel voordeel ook wanneer je weinig kilometer per jaar rijdt;
  • Met de juiste LPG installatie geen vermogen verlies;
  • Mogelijk om van de brandstof om te schakelen

Zonder afspraak kun je voor een prijsopgave langskomen of het onderstaande formulier invullen. Wanneer wij de LPG installatie inbouwen dan kan dat enkel op afspraak. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, dan bellen wij je altijd om eventuele wensen te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.