Airco onderhoud & reparatie bijvullen


Beslagen ramen van je auto, bedrijfswagen of camper
Auto Airco bijvullen Haarlem Ucar autoserviceEen goed werkende airconditioning in een auto, bedrijfswagen of camper is tegenwoordig geen luxe meer, maar heeft voor jou als chauffeur en passagiers vele voordelen! Het belangrijkste is wel de toevoer van frisse schone lucht! Daarbij is de airconditioning de snelste manier om de beslagen ramen van je auto, bedrijfswagen of camper te ontwasemen.  Tijdens de zomermaanden zorgt de airconditioning voor heerlijke koele lucht in de auto. Tijdens de natte koude periode van het jaar, geeft deze naast een grotere veiligheid in het verkeer je veel gemak.

Auto, bedrijfswagen of camper airco controleren, bijvullen
Autoservice Ucar - airco onderhouden bijvullen in HaarlemAfhankelijk van het gebruik is het verstandig om 1 keer per jaar, de airconditioning van je auto, bedrijfswagen of camper gratis te laten controleren. Bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt of APK keuring. Dit om schimmels, vieze muffe geuren en onnodig reparatiekosten te voorkomen. Er kan namelijk koudemiddel tijdens het gebruik verloren gaan, dat voor de koeling en voor de smering van de airconditioning zorgt. Daarbij kan het nodig zijn om het interieur /pollenfilters te laten vervangen.

 Airconditioning vullen van een auto, bedrijfswagen of camper
Airco vloeistof (koudemiddel) bijvullen met reiniging van het gehele systeem is al mogelijk vanaf € 50,- exclusief BTW (€ 62,50 inclusief). De airconditioning systeem zal vacuüm worden leeggemaakt en vervolgens opnieuw worden gevuld.

Airconditioning reparatie van een een auto, bedrijfswagen of camper
Wanneer de airconditioning niet meer goed functioneert, dan kan er iets kleins aan de hand zijn. Een zekering is binnen enkele minuten vervangen. Het kan ook zijn dat de compressor of verdamper van de airconditioning stuk is gegaan. Anders kan er iets met de leidingen, de bedrading zijn of dienen de filters worden vervangen. In het algemeen werkt de airconditioning prima, ongeacht deze nauwelijks koude lucht geeft. Bijvullen van het koudemiddel, zorgt dat de airconditioning van je auto, bedrijfswagen of camper weer perfect naar wens werkt.

Zonder afspraak kun je voor het onderhouden / controleren van de airco langskomen. Wanneer je niet wilt wachten en beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route