Airco onderhoud & reparatie in Haarlem


Autoservice Ucar - airco onderhouden bijvullen in Haarlem

Een airconditioning is tegenwoordig niet meer een luxe, maar heeft voor jou als chauffeur en passagiers vele voordelen en is iets waarop je dagelijks op rekent. Zoals je inmiddels wellicht wel weet is een airco niet onderhoudsvrij, omdat deze enkel al per jaar gemiddeld tot 10% koudemiddel verliest. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco.

Het is daarom verstandig om elk jaar bijvoorbeeld tijdens een APK keuring of een periodieke onderhoudsbeurt de airco te controleren, deze te voorkoming van schimmels en bacteriën schoon te laten maken en eventueel de interieur-/pollenfilters laten vervangen.

Eigenlijk is aan een airco niet meer onderhoud nodig. Voor het onderhoud maakt het eigenlijk niet uit dat je de airco veel of weinig hebt gebruikt. Voorkom hoe dan ook dat de airco stuk gaat, want dit is vaak wel een kostbare reparatie dat voorkomen had kunnen worden.

Onze aircoservice monteurs controleren gratis je airconditioning! Bel ons daarom voor een afspraak voordat je met de auto op vakantie of kom langs wanneer je daarvoor tijd hebt. Je weet dan precies dat de airco wel of niet nog goed functioneert.

Deel ook jouw ervaringen op:
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/f/1/ucarauto.nl/httpd.www/wp-content/themes/constructzine-lite/footer.php on line 1 © 2018 Copyright Autoservice Ucar.