Betaalbare garage voor alle Auto’s, Bedrijfswagens & Campers

Auto Bedrijfswagen Camper garage Haarlem - WaarschuwingslampjesGarage voor alle auto’s, Bedrijfswagens & Campers in Haarlem
Hoor je tijdens het rijden in je auto, bedrijfswagen of camper een vreemd getik of gebrom? Brand er een waarschuwingslampje op het dashboard? Dit zijn goede redenen om met je auto, bedrijfswagen of camper onze garage in Haarlem aan de Amsterdamsevaart 16-18 te bezoeken. Onze garage is gevestigd in het voormalige pand van Kwik Fit Haarlem en ligt op loopafstand van het centrum. Ook van het bedrijventerrein / industrieterrein Waarderpolder in Haarlem en enkele minuten van de snelweg, waardoor wij ook vele vaste klanten uit Amsterdam en Alkmaar hebben. Deze klanten laten bij een eventuele reparatie hun auto, bedrijfswagen of camper achter en komen deze na werktijd of het winkelen ophalen.

APK Garage Haarlem auto's bedrijfswagen campers - Alle merken

Alle merken auto’s, bedrijfswagens of campers tot 3.500 kg
Als universele autobedrijf autogarage in Haarlem hebben wij voor het onderhouden en repareren van je auto, bedrijfswagen of camper tot 3.500 kg een zeer compleet ingerichte werkplaats. Een werkplaats met de modernste geavanceerde apparatuur en gereedschap. Je kunt daarom voor het vakkundig laten onderhouden en repareren van je auto, bedrijfswagen of camper absoluut bij onze garage / autobedrijf terecht. Daarbij bespaar je veel geld en worden reparaties met enkele uitzonderingen dezelfde dag nog verricht.

Garage Haarlem auto's bedrijfswagens campers - onderdelen

Wij denken graag met je mee!
Naast de professionele gereedschap en speciale apparatuur, werken er in onze garage / autobedrijf zeer vakkundige en gemotiveerde automonteurs met tientallen jaren ervaring. Zij denken graag met je mee, zodat je absoluut voor het onderhouden van je auto, bedrijfswagen of camper niet teveel betaald. Vervangen van een bepaald onderdeel is bijvoorbeeld niet altijd nodig, wanneer repareren veel voordeliger is.

Wil je zonder afspraak Langskomen?
Dat is voor ons vanzelfsprekend mogelijk. In onze garage / autobedrijf in Haarlem, maken wij namelijk tijd voor je vrij! Wanneer je voor o.a. kleine reparaties, een APK keuring, bandenwissel, lekke band plakken, autoband reparatie, winterbanden monteren, zomerbanden monteren, auto bandenmontage, autobanden balanceren, dan proberen wij dit z.s.m. voor je in orde te maken.

Ook kleine uitlaat reparaties, auto uitlijnen en het controleren of bijvullen van de airco, doen wij zonder afspraak. Jouw auto, bedrijfswagen of camper is dan klaar terwijl je een kopje koffie in onze wachtruimte drinkt.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route