Werkplaats

Hoor je tijdens het autorijden een vreemd getik of gebrom?  Brand er een waarschuwingslampje op het dashboard, dan zijn dit goede redenen om met je auto naar onze autogarage in Haarlem aan de Amsterdamsevaart 16-18 in het voormalige pand van Kwik Fit Haarlem te rijden.Waarschuwingslampjes Garage in Haarlem

Als universeel autogarage in Haarlem hebben wij in onze compleet ingerichte werkplaats de modernste geavanceerde apparatuur en gereedschap, waardoor je voor het vakkundig laten onderhouden en repareren van je auto absoluut bij ons terecht kunt. Het maakt daarbij niet uit welk merk auto je rijdt.

Naast de professionele gereedschap en speciale apparatuur, werken in onze garage zeer vakkundige en gemotiveerde automonteurs, die volgens je verwachtingen jouw auto onderhoudt, repareert en met je meedenkt. Vervangen van een onderdeel is namelijk niet altijd nodig als repareren voor je veel voordeliger is.

Langskomen zonder afspraak!  In onze garage in Haarlem maken wij tijd voor je vrij, wanneer je voor o.a. kleine reparaties, een APK keuring, bandenwissel, lekke band plakken,  autoband reparatie, winterbanden monteren, zomerbanden monteren, auto bandenmontage, autobanden balanceren, uitlaat reparatie, auto uitlijnen en het controleren van de airco langskomt. Jouw auto is dan klaar terwijl je een kopje koffie in onze wachtruimte drinkt.