Werkplaats voor alle personenauto’s & Bedrijfswagens

Waarschuwingslampjes Garage in Haarlem

Hoor je tijdens het autorijden een vreemd getik of gebrom?  Brand er een waarschuwingslampje op het dashboard, dan zijn dit goede redenen om met je auto, bedrijfswagen of camper naar onze autogarage in Haarlem aan de Amsterdamsevaart 16-18 in het voormalige pand van Kwik Fit Haarlem te rijden.

Als merkonafhankelijke / universele autogarage in Haarlem hebben wij voor het onderhouden en repareren van je auto, bedrijfswagen of camper tot 3.500 kg een zeer compleet ingerichte werkplaats, de modernste geavanceerde apparatuur en gereedschap. Het maakt daarom niet uit welk merk of model je rijdt, je kunt voor het vakkundig laten onderhouden en repareren van je auto, bedrijfswagen of camper absoluut bij ons terecht kunt. Daarbij bespaar je veel geld en worden reparaties dezelfde dag nog verricht.

Naast de professionele gereedschap en speciale apparatuur, werken er in onze garage zeer vakkundige en gemotiveerde automonteurs met tientallen jaren ervaring, die graag met je meedenken. Vervangen van een bepaald onderdeel is namelijk niet altijd nodig als repareren veel voordeliger is.

Langskomen zonder afspraak!  In onze garage in Haarlem maken wij tijd voor je vrij, wanneer je voor o.a. kleine reparaties, een APK keuring, bandenwissel, lekke band plakken,  autoband reparatie, winterbanden monteren, zomerbanden monteren, auto bandenmontage, autobanden balanceren, uitlaat reparatie, auto uitlijnen en het controleren van de airco langskomt. Jouw auto is dan klaar terwijl je een kopje koffie in onze wachtruimte drinkt.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem