Werkplaats

Garage voor alle automerkenHoor je tijdens het autorijden een vreemd getik of gebrom?  Brand er een waarschuwingslampje op het dashboard, dan zijn dit goede redenen om met je auto naar onze werkplaats aan de Amsterdamsevaart 16-18 in het voormalige pand van Kwk Fit Haarlem te rijden.

Als universeel autogarage in Haarlem hebben wij in onze compleet ingerichte werkplaats de modernste geavanceerde apparatuur en gereedschap, waardoor je voor het vakkundig laten onderhouden en repareren van je auto absoluut bij ons terecht kunt. Het maakt daarbij niet uit welk merk auto je rijdt.

Naast de professionele gereedschap en speciale apparatuur, werken in onze werkplaats zeer vakkundige en gemotiveerde automonteurs, die volgens je verwachtingen jouw auto onderhoud, repareert en met je meedenkt. Vervangen van een onderdeel is namelijk niet altijd nodig als repareren voor je veel voordeliger is.

Ucar Autogarage HaarlemLangskomen zonder afspraak!  In onze werkplaats maken wij tijd voor je vrij, wanneer je voor o.a. kleine reparaties, een APK keuring, vervangen van banden / uitlaat en het controleren van de airco langskomt. Jouw auto is dan klaar terwijl je een kopje koffie in onze wachtruimte drinkt.

Deel ook jouw ervaringen op:
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone