Garage voor alle auto’s, Bedrijfswagens & Campers

Garage Haarlem WaarschuwingslampjesGarage voor alle auto’s, Bedrijfswagens & Campers in Haarlem

Hoor je tijdens het autorijden een vreemd getik of gebrom?  Brand er een waarschuwingslampje op het dashboard, dan zijn dit goede redenen om met je auto, bedrijfswagen of camper naar onze autogarage in Haarlem aan de Amsterdamsevaart 16-18 in het voormalige pand van Kwik Fit Haarlem te rijden. Onze garage ligt op loopafstand van het centrum en het bedrijventerrein / industrieterrein Waarderpolder in Haarlem, waardoor onze klanten bij een eventuele reparatie hun auto, bedrijfswagen of camper tijdens werktijd of tijdens het shoppen achterlaten.

APK Garage Haarlem auto's bedrijfswagen campers

Als universele autobedrijf autogarage in Haarlem hebben wij voor het onderhouden en repareren van je auto, bedrijfswagen of camper tot 3.500 kg een zeer compleet ingerichte werkplaats. Een werkplaats met de modernste geavanceerde apparatuur en gereedschap. Je kunt daarom voor het vakkundig laten onderhouden en repareren van je auto, bedrijfswagen of camper absoluut bij onze garage / autobedrijf terecht. Daarbij bespaar je veel geld en worden reparaties met enkele uitzonderingen dezelfde dag nog verricht.

Garage Haarlem auto's bedrijfswagens campers

Wij denken graag met je mee!

Naast de professionele gereedschap en speciale apparatuur, werken er in onze garage / autobedrijf zeer vakkundige en gemotiveerde automonteurs met tientallen jaren ervaring. Zij denken graag met je mee, zodat je absoluut niet teveel betaald. Vervangen van een bepaald onderdeel is bijvoorbeeld niet altijd nodig, wanneer repareren veel voordeliger is.

Wil je Langskomen zonder afspraak? In onze garage / autobedrijf in Haarlem, maken wij natuur;ijk tijd voor je vrij! Wanneer je voor o.a. kleine reparaties, een APK keuring, bandenwissel, lekke band plakken, autoband reparatie, winterbanden monteren, zomerbanden monteren, auto bandenmontage, autobanden balanceren, dan proberen wij dit z.s.m. voor je in orde te maken.

Ook kleine uitlaat reparaties, auto uitlijnen en het controleren van de airco, hiervoor kun je zonder afspraak bij onze garage / autobedrijf terecht. Jouw auto is dan klaar terwijl je een kopje koffie in onze wachtruimte drinkt.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem