APK Haarlem Auto’s Bedrijfswagens Campers

APK keuring in Haarlem zonder afspraak

APK keuring in Haarlem vanaf € 25,- !! Autoservice Ucar is de RDW erkende APK keuringsstation in Haarlem voor auto's, bedrijfswagens of campers benzine en diesel tot 3.500 kg.

Onze autogarage ligt op loopafstand van de binnenstad en het industrieterrein/ bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem, waardoor onze klanten bij een eventuele reparatie hun auto, bedrijfswagen of camper tijdens werktijd of tijdens het shoppen achterlaten.

Wat is een APK Keuring?
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplicht. Deze jaarlijkse APK keuring is om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Is jouw auto ouder dan 4 jaar oud, dan dient je deze tijdig te laten APK keuren.

Het is verstandig dat je jouw auto, bedrijfswagen of camper op tijd laat keuren. Je krijgt namelijk automatisch een flinke boete wanneer je dit niet doet. Daarbij is jouw auto, bedrijfswagen of camper bij een aanrijding niet verzekerd. Je dient jouw auto, bedrijfswagen of camper aan de kant zetten wanneer je door de politie wordt aangehouden. Enkel wanneer je op dat moment voor de APK keuring naar een garage rijdt, dan mag je als uitzondering daarnaar toe rijden. Kortom, het is verboden met een niet APK gekeurde auto ouder dan 4 jaar op de openbare weg te rijden. Bedrijfswagens dienen binnen 3 jaar APK worden gekeurd. Je krijgt een herinneringsbrief van het RDW waardoor je de APK van jouw auto, bedrijfswagen of camper niet kunt vergeten.

Ucar APK_Keuringsstation Haarlem De APK keuring auto, bedrijfswagen of camper
Enkel in Nederland mag de garage die de APK keuring verzorgd de betreffende auto, bedrijfswagen of camper ook repareren. Deze regeling kan tot meerkosten voor onnodige reparaties zorgen. De consumentenbond en andere consumentenbelangen organisaties krijgen hierover geregeld meldingen. Wellicht heb je zelf al eens onnodig teveel betaald. Anders wel gehoord dat de ene APK keuring niet de ander is. Daarbij is er een enorm prijsverschil tussen merk onafhankelijke autogarages onderling, maar ook tussen de automerk (autofabrikant) gebonden autogarages. Wanneer je jouw auto, bedrijfswagen of camper APK gekeurd dient te worden, dan kun je bij een onafhankelijke auto garage op het onderhoud en eventuele reparaties veel geld besparen.

Eerlijkheid duurt het langst.
Woon je in Haarlem of in omgeving daarvan en je wilt geen onnodige kosten aan jouw auto, bedrijfswagen of camper hebben, dan zijn wij je ook graag van dienst! Je kunt echt veel geld besparen! Nadat wij jouw auto, bedrijfswagen of camper APK hebben gekeurd, dan bespreken wij het resultaat daarvan, voordat wij verder iets doen. Indien er bepaalde punten die aan je auto, bedrijfswagen of camper niet goed zijn, dan kun je deze door ons laten herstellen. Je krijgt altijd vooraf precies te horen wat wij aan aan je auto, bedrijfswagen of camper doen en wat de kosten zijn. Je weet daarom altijd precies waar je aan toe bent!

Een APK voor de auto, bedrijfswagen of camper is meer dan een periodieke keuring.
De APK voor jouw auto, bedrijfswagen of camper een moment, dat je deze het beste met een kleine of grote onderhoudsbeurt kunt combineren. Ook is het dan het ideale moment om uitgestelde reparaties te laten verrichten. Wanneer jouw auto, bedrijfswagen of camper APK is goedgekeurd en alles is grondig gecontroleerd, dan kun je echt met een veilig gevoel voor privé of zakelijk de weg op. Vooral voor de winter en als je met de auto op vakantie gaat is het fijn dat je ontspannen overal naar toe kunt rijden.

APK keuring Ucar Autoservice Haarlem

Wat kost een APK keuring?
De APK keuring kost € 25,- exclusief en inclusief € 30,25 inclusief B.T.W. voor auto's die op benzine rijden. Rijd jouw auto op diesel dan is het bedrag € 35,- exclusief en € 41,25 inclusief B.T.W. Wanneer je een bedrijfswagen of een camper APK laat keuren dan zijn hiervoor de kosten € 50,- exclusief en inclusief 21% B.T.W. € 60,50.

Hoe lang duurt de keuring?
Een APK keuring duurt ongeveer 45 minuten. Daarin wordt de motorruimte, exterieur, interieur, onderkant en op vervuiling van milieu van jouw auto gekeurd. Valt de auto echter in de steekproef herkeuring bij het afmelden, dan moet de auto nog 90 min extra blijven staan. Wanneer je auto of bedrijfswagen in goede staat is, dan kun je op de uitslag wachten.
Onder genot van een heerlijk kopje koffie binnen in onze wachtruimte of buiten heerlijk in de zon.

Waar APK in Haarlem?
Onze autogarage is ideaal gelegen aan de Amsterdamsevaart 16 in Haarlem. Dit is op loopafstand van het centrum van Haarlem en het industrieterrein De Waardepolder. Vele van onze vaste klanten rijden zelfs jarenlang speciaal naar onze autogarage in Haarlem, omdat wij ook binnen 5 minuten vanaf de snelweg makkelijk te bereiken zijn. Waar je ook woont of werkt, het is absoluut de moeite waard om bij onze garage jouw auto of bedrijfswagen te laten keuren en te onderhouden.

Tips voor een APK
Laat de APK op tijd uitvoeren. Dit kan namelijk al vanaf 2 maanden voor de vervaldatum. Je voorkomt hiermee een boete (€ 140,- + € 9,- administratiekosten) en het geeft ruimte om eventuele mankementen te herstellen. Je kunt een grote of kleine onderhoudsbeurt met een APK keuring combineren. Dit bespaart je geld en veel tijd.

Wij zijn dé garage in Haarlem voor de volgende automerken

Zonder afspraak kun je voor het keuren van jouw auto, bedrijfswagen of camper langskomen. Wanneer je op de APK uitslag niet kunt wachten en beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak of doe dit online.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route