Kleine- Grote onderhoudsbeurten Auto

Kleine beurt Grote beurt auto in HaarlemOm veilig en vooral zorgeloos van je auto plezier te hebben hoor je deze periodiek te laten onderhouden. Het tijdig uitvoeren van een onderhoudsbeurt bij een bepaalde kilometerstand of periode, voorkomt veel narigheid. Vooral de banden van je auto horen in orde te zijn, gezien deze het enige contact met het wegdek hebben.

Onderhoud en vervanging sommige onderdelen zijn tijd - of kilometer gebonden. Afhankelijk van het gebruik van de auto hebben remschijven, remblokken en o.a. de distributieriem een bepaalde levensduur. Daarbij is het verstandig om de motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en de  ruitensproeiervloeistof jaarlijks te controleren. Voordat je met de auto op de vakantie gaat is een goed moment dat je dit zeker niet mag vergeten. Met je gezin ergens in Frankrijk met 30 ° C op de vluchtrook met pech staan is iets dat je liever wilt voorkomen.

Tevreden autogarage Ucar in HaarlemUcar autoservice is een onafhankelijk niet merk gebonden RDW erkend autogarage in Haarlem, waar je met jouw auto altijd voor onderhoud en eventueel reparatie terecht kunt. Je bespreek je wensen en wij doen precies wat je van een professionele autogarage mag verwachten. Wij denken met je mee en checken gratis de aircovloeistof nog op pijl is en testen wij de accu van je auto. Wij geven je advies, maar ondernemen enkel iets wanneer jij daarvoor opdracht voor geeft. Het belangrijkste is dat je met jouw auto veilig de weg op kunt en dat je achteraf over de prijs, deskundigheid en onze service tevreden bent. Ben jij tevreden, dan zijn wij dat ook!

Wanneer wij een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren, dan controleren wij alle vloeistoffen en vullen deze bij indien dit nodig is. De olie wordt ververst en wij vervangen direct het oliefilter. Verder controleren wij de verlichting, de bandenspanning, de multiriem (V snaar) en de ruitenwissers. Je kunt daarna met een goed en vooral veilig gevoel overal weer naar toe  rijden.

Grote en kleine onderhoudsbeurtBij een grote onderhoudsbeurt wordt als extra de Brandstoffilter, Interieurfilter, Bougies (Benzinemotor ) en het luchtfilter vervangen en wordt de service interval gereset.

Voor de kosten hoeft je het zeker niet te laten. Een kleine beurt is namelijk al vanaf € 70,- en een grote beurt vanaf € 135,- mogelijk. Bel ons of kom langs, voor een afspraak of als je eventueel vragen hebt. Tip! Combineer de Grote beurt met de APK. Dan is de APK Gratis

 

Zonder afspraak kun je voor een kleine onderhoudsbeurt langskomen. Wanneer je beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak of vul het onderstaande formulier in. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, dan bellen wij je altijd om eventuele wensen te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem