Kleine- Grote onderhoudsbeurten Auto, Bedrijfswagen of Camper

Kleine beurt Grote beurt auto in Haarlem

Wanneer en waarom je auto, bedrijfswagen of camper onderhouden?
Om veilig en vooral zorgeloos van je auto, bedrijfswagen of camper plezier te hebben, is het verstandig deze periodiek te laten onderhouden. Het tijdig uitvoeren van een onderhoudsbeurt bij een bepaalde kilometerstand of periode, voorkomt je veel narigheid. Vooral goede banden van je auto, bedrijfswagen of camper zijn van levensbelang!! Deze zorgen namelijk vooral bij slecht of glad wegdek ervoor dat je auto, bedrijfswagen of camper optimaal contact met het wegdek behoudt. Daarbij verbetert goede banden enorm het rijgedrag van je auto, bedrijfswagen of camper. Wanneer de bandenspanning goed is, dan bespaar je door veel minder brandstof verbruik veel geld!!

Zorgeloos met je gezin op vakantie?
Onderhoud en vervanging sommige onderdelen zijn tijd - of kilometer gebonden. Afhankelijk van het gebruik van je auto, bedrijfswagen of camper hebben remschijven, remblokken en o.a. de distributieriem een bepaalde levensduur. Daarbij is het verstandig om de motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en de  ruitensproeiervloeistof jaarlijks te controleren. Voordat met je auto, bedrijfswagen of camper op de vakantie gaat is een goed moment dat je dit zeker niet mag vergeten. Met je gezin ergens in Frankrijk met 30 ° C op de vluchtrook met pech staan is iets dat je liever wilt voorkomen.

Tevreden autogarage Ucar in HaarlemWij doen precies wat je van een professionele autogarage mag verwachten.
Ucar autoservice is een onafhankelijk niet merk gebonden RDW erkend autogarage in Haarlem, waar je met jouw auto, bedrijfswagen of camper altijd voor onderhoud en eventueel reparatie terecht kunt. Je bespreek je wensen en wij doen precies wat je van een professionele autogarage mag verwachten. Wij denken met je mee en checken gratis de aircovloeistof nog op pijl is en testen wij de accu van je auto, bedrijfswagen of camper. Wij geven je advies, maar ondernemen enkel iets wanneer jij daarvoor opdracht voor geeft. Het belangrijkste is dat je met jouw auto, bedrijfswagen of camper veilig de weg op kunt en dat je achteraf over de prijs, deskundigheid en onze service tevreden bent. Ben jij tevreden, dan zijn wij dat ook!

Wanneer wij een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren, dan controleren wij alle vloeistoffen en vullen deze bij indien dit nodig is. De olie wordt ververst en wij vervangen direct het oliefilter. Verder controleren wij de verlichting, de bandenspanning, de multiriem (V snaar) en de ruitenwissers. Je kunt daarna met een goed en vooral veilig gevoel overal weer naar toe rijden.

Grote en kleine onderhoudsbeurtBij een grote onderhoudsbeurt wordt als extra de Brandstoffilter, Interieurfilter, Bougies (Benzinemotor ) en het luchtfilter vervangen en wordt de service interval gereset.

Voor de kosten hoeft je het zeker niet te laten. Een kleine beurt is namelijk al vanaf € 70,- en een grote beurt vanaf € 135,- mogelijk. Bel ons of kom langs, voor een afspraak of als je eventueel vragen hebt. Tip! Combineer de Grote beurt met de APK. Dan is de APK Gratis

Zonder afspraak kun je voor een kleine onderhoudsbeurt langskomen. Wanneer je beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak of vul het onderstaande formulier in. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, dan bellen wij je altijd om eventuele wensen te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route