Auto Bedrijfswagen Camper uitlijnen

Auto Bedrijfswagen Camper uitlijnen

Auto uitlijnen Haarlem Wielen uitlijnen Haarlem ook bedrijfswagen camperAuto, bedrijfswagen of camper uitlijnen of banden balanceren?
Uitlijnen is het afstellen van de ophanging, zodanig dat de banden weer in de goede hoek staan. Het uitlijnen van auto’s, bedrijfswagens of campers is een specialisme, omdat de afstelling van de goede hoek precies overeen dient te stemmen met datgene de fabrikant opgeeft.

Balanceren is het aanbrengen van kleine gewichtjes op de juiste plek van het wiel, zodat uw auto, bedrijfswagen of camper tijdens het rijden niet trilt. Bij het balanceren van banden worden de eventuele (minuscule) imperfecties, trillingen en gehobbel uit de band gehaald. Dit gebeurt standaard bij het monteren van een nieuwe band, ook wanneer een gewichtje eraf is gereden.

Wanneer een Auto, bedrijfswagen of camper uitlijnen?
Wanneer een auto, bedrijfswagen of camper tijdens het rechtdoor rijden naar links of naar rechts trekt, dan dienen deze voertuigen worden uitgelijnd. Het spreekt voor zich dat je niet tegen hoort te sturen. Dit geldt ook wanneer je banden abnormaal ongelijkmatig snel slijten, dan is dit een duidelijk signaal om hiervoor naar een garage te gaan. Wanneer er aan de ophanging van je bedrijfswagen of camper, bijvoorbeeld stuurkogel /draagarm reparatie is uitgevoerd, zal hierdoor de wielstand een klein beetje zijn veranderd. Het afstellen van de ophanging (uitlijnen) zal dan door ons daarna standaard worden gedaan.

Kortom, wanneer uitlijnen
:
Het stuur vanzelf na het nemen van bocht niet gemakkelijk terug draait;
Het stuur tijdens het rechtdoor rijden scheef blijf staan;
De banden onregelmatig of abnormaal slijten;
De ophanging of stuurinrichtingsonderdelen vervangen zijn.

Wielen 3D uitlijnen Haarlem auto's bedrijfswagens campersWelke voordelen heeft 3D uitlijnen?
Minder banden slijtage;
Langere levensduur van de banden;
Betere prestaties van de banden;
Betere rolweerstand van de banden;
Minder brandstofverbruik;
Verhoogt het rijcomfort;
Betere rijstabiliteit;
Betere veiligheid;
Bespaard veel geld;

Auto bedrijfswagen camper wielen uitlijnen HaarlemHoe worden de wielen uitgelijnd?
Bij het uitlijnen wordt er naar de “sporing” en “wielvlucht” van uw wielen gekeken. De sporing is de horizontale hoek en de wielvlucht is de verticale hoek van de band. Als de verticale hoek niet juist is zal er onregelmatige slijtage ontstaan. De juiste uitlijning van de wielvlucht is daarom, dat de band optimaal presteert. Indien er teveel verschil in de wielvlucht van uw wielen zijn, dan zal de auto tijdens het rechtdoor rijden naar een kant trekken. Met onze  gespecialiseerde 3D secure uitlijnsysteem kunnen wij met behulp van lasers en computerapparatuur zorgen dat alle vier je wielen weer de juiste kant op wijzen. Wij meten de waardes op dat moment en lijnen de auto uit op fabriekswaardes.

De kosten van een auto, bedrijfswagen of camper uitlijnen?
De kosten voor je auto, bedrijfswagen of camper zijn laag. 3D uitlijnen kan al vanaf € 50,- (inclusief BTW 60,50 bestelauto’s of campers € 60,-. (inclusief BTW € 72,60).  Een kleine investering, dat absoluut in vele opzichten de moeite waard is en veel geld bespaard!

Rij ook comfortabel en kom langs of maak een (online) afspraak. Het is absoluut niet de bedoeling dat je constant het stuur tijdens rijden van je auto, bedrijfswagen of camper dient te corrigeren! Het kan namelijk zijn dat je ongewild een stoeprand hebt geraakt of door een groot gat in de weg bent gereden. Wij zijn je ook graag van dienst.

Waar kun je jouw auto, bedrijfswagen of camper in Haarlem uitlijnen?
Onze autogarage voor het repareren en onderhouden van alle merken auto’s, bedrijfswagens of campers is ideaal gelegen aan de Amsterdamsevaart 16 in Haarlem. De autogarage is op loopafstand van het centrum van Haarlem en het industrieterrein  / bedrijventerrein De Waardepolder. Jarenlang komen vele van onze vaste klanten zelfs speciaal naar onze autogarage in Haarlem, omdat wij ook binnen 5 minuten vanaf de snelweg makkelijk te bereiken zijn. Waar je ook woont of werkt, het is absoluut de moeite waard om bij onze garage in Haarlem jouw auto of bedrijfswagen te laten uitlijnen en te onderhouden.

Zonder afspraak kun je voor het uitlijnen langskomen. Wanneer je niet wilt wachten en beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route