Autobanden Kopen Plakken Wisselen Balanceren

Autobanden Kopen Plakken Wisselen Balanceren

Autobanden voor personenauto's, caravans en bestelauto's, van alle bekenden merken kopen of vervangen kan eenvoudig, snel en voordelig. Een lekke band repareren, plakken, balanceren of banden wisselen, dat doen wij direct voor u zonder afspraak. Goedkoop winterbanden of zomerbanden wisselen en opslaan, vraag naar onze aanbieding.

Autobanden Haarlem Alle merken

Auto Banden vervangen Haarlem
Het rijden met winter autobanden is in de herfst nog niet verplicht. Wel dienen de banden voor je eigen veiligheid en andere weggebruikers in goede conditie te zijn. Kies daarom voor kwaliteit, ga voor veiligheid maar betaal zeker niet teveel!

Ucar autoservice is een merk onafhankelijk universele autogarage in Haarlem voor het kopen, onderhouden, repareren en vervangen van autobanden, bestelwagenbanden, 4x4 banden, SUV banden, caravanbanden, camperbanden en aanhanger banden. Je kunt daarom bijvoorbeeld voor nieuwe autobanden bij ons in alle vrijheid kiezen en geld besparen! Daarbij doen de minder bekende merken autobanden tegenwoordig niets van kwaliteit af, maar zijn wel veel voordeliger. Wij kunnen je vanuit jarenlange ervaring je qua prijs en kwaliteit verhouding goed adviseren, zodat je voor het vervangen van autobanden nimmer teveel betaald.

Avon banden
BfGoodrich banden
Bridgestone banden
Continental banden
Cooper banden
Dunlop banden
Eternity banden
Firestone banden
Fulda banden
General banden
Goldline banden
Goodyear banden
Hankook banden
Hifly banden
Kleber banden
Kumho banden
Landsail banden
Lanvigator banden
Lassa banden
Loadstar banden
Michelin banden
Nankang banden
Nexen banden
Nokian banden
Pirelli banden
Semperit banden
Toyo banden
Tyfoon banden
Uniroyal banden
Viking banden
Vredestein banden
Yokohama banden

 

Het spreekt voor zich dat wij voor een perfecte plaatsing en balancering van de wielen zorgen, zodat de veiligheid optimaal is. Bovendien bieden wij geregeld banden met zeer hoge kortingen aan, zodat het plaatsen van nieuwe banden extra voordelig wordt.

Om je de juiste aanbieding te kunnen doen kun je eerst kijken welke maat jouw autobanden nu hebben. De maat staat op de zijkant van de autoband vermeld.

 Nieuwe autobanden Haarlem 195 = bandbreedte (mm)
65 =  hoogte/ breedte verhouding in %
R16 = De R staat voor Radiaal
16 staat voor de velgdiameter (inch)
91W= 91 is het draagvermogen
en de W is de snelheidsindex

Verder kun je bij ons terecht voor wanneer je een lekke of een  zachte autoband hebt. Rij dan niet langer door, want het herstellen is vele malen goedkoper dan een autoband volledig vervangen. Verder helpen wij je graag wanneer het stuur tijdens het rijden trilt of dat de auto naar links of naar rechts trekt. Uitbalanceren en het uitlijnen van wielen is in het algemeen de oplossing, waardoor de auto weer rijdt zoals het hoort.

Mocht je eventueel hulp nodig hebben om de juiste maat autoband te vinden of andere vragen hebben, dan kun je telefonisch of via het contactformulier met onze autogarage in Haarlem contact opnemen. Bezoeken mag natuurlijk ook. Kom ook langs wanneer je autoband zacht is, deze pompen wij gratis graag voor je op. Wij staan graag voor je klaar. Je kunt verder ook veel informatie over autobanden op de website van de ANWB lezen.