Nieuwe & Voordelige autobanden

Voordelige nieuwe autobanden voor elk merk auto, caravan en bestelauto van alle bekenden merken. Van winter autobanden naar zomer autobanden en andersom of heb je vier seizoenen (universele) banden.

Autobanden Haarlem Alle merken

Auto Banden vervangen Haarlem Het rijden met winter autobanden is in de herfst in Nederland nog niet verplicht, enkel wanneer je aan je eigen en de veiligheid van gezin denkt, dan is de keus voor goede banden voor je auto eigenlijk iets dat altijd goed hoort te zijn.  Kies daarom voor kwaliteit, ga voor veiligheid maar betaal zeker niet teveel!

Ucar autoservice is een merk onafhankelijk autogarage in Haarlem voor het onderhouden, repareren en vervangen autobanden voor elk merk auto. Je kunt daarom voor nieuwe autobanden bij ons in alle vrijheid kiezen. Wij bieden van alle merken zoals Michelin, Dunlop, Goodyear, Bridgestone en Continental autobanden aan. Daarbij doen de minder bekende merken autobanden niets van kwaliteit af, maar zijn wel veel voordeliger. Wij kunnen je vanuit jarenlange ervaring je qua prijs en kwaliteit verhouding goed adviseren.

Het  spreekt voor zich dat wij voor een perfecte plaatsing en balancering van de wielen zorgen, zodat de veiligheid optimaal is. Bovendien bieden wij geregeld banden met zeer hoge kortingen aanbieden aan, zodat het plaatsen van nieuwe banden extra voordelig wordt.

Om je de juiste aanbieding te kunnen doen kun je eerst kijken welke maat jouw autobanden nu hebben. De maat staat op de zijkant van de autoband vermeld.

 Nieuwe autobanden Haarlem 195 = bandbreedte (mm)
65 =  hoogte/ breedte verhouding in %
R16 = De R staat voor Radiaal
16 staat voor de velgdiameter (inch)
91W= 91 is het draagvermogen
en de W is de snelheidsindex

Verder kun je bij ons terecht voor wanneer je een lekke of een  zachte autoband hebt. Rijd dan niet langer door, want het herstellen is vele malen goedkoper dan een autoband volledig vervangen. Verder helpen wij je graag wanneer het stuur tijdens het rijden trilt of dat de auto naar links of naar rechts trekt. Uitbalanceren en het uitlijnen van wielen is in het algemeen de oplossing, waardoor de auto weer rijdt zoals het hoort.

Mocht je eventueel hulp nodig hebben om de juiste maat autoband te vinden of andere vragen hebben, dan kun je telefonisch of via het contactformulier met onze autogarage in Haarlem contact opnemen. Bezoeken mag natuurlijk ook. Wij staan graag voor je klaar. Je kunt verder ook veel informatie over autobanden op de website van de Consumentenbond lezen.