Uitlaat vervangen Snel & Voordelig!

Uitlaat vervangen repareren Haarlem

Heb je het idee dat de uitlaat van jouw auto, bedrijfswagen of camper niet goed meer is? In het algemeen hoor je dat zelf wel aan een rammelende achterdemper of aan het onprettige harde geluid, dat je tijdens het rijden produceert.

Twijfel niet dat je wel of niet een kapotte uitlaat hebt, maar laat dit gratis door ons controleren.  In het algemeen valt de slijtage reuze mee en kan deze direct zonder dat je daarvoor een afspraak hoeft te maken hersteld worden. Vervangen van de uitlaat of een deel daarvan doen wij pas wanneer deze zodanig kapot is, dat herstellen niet meer mogelijk is.  Je betaalt dus bij Autoservice Ucar APK & Autobanden Haarlem nooit te veel.

Naast dat een uitlaat die niet gasdicht is, is een afkeurpunt tijdens de APK is, adviseren je om kapotte of versleten uitlaat(delen) voor je eigen veiligheid en rijcomfort gauw te laten herstellen of vervangen. Het is namelijk geen pretje wanneer de uitlaat tijdens het rijden uit elkaar valt en over asfalt schuurt. Kortom, Rijd niet te lang door met een kapotte uitlaat!!

Uitlaat herstel onderdelen Haarlem

Een uitlaat is een slijtage-onderdeel dat kan gaan roesten. Door de warmte, de uitlaatgassen en de condensvorming en de agressieve zuren die tijdens het verbrandingsproces  in de motor vrijkomen kunnen er gaten in de uitlaat ontstaan.  In de jaren is gebruikelijk dat er verschillende uitlaatdefecten of andere vormen van slijtage zijn ontstaan.  Je kunt dan denken aan lekke pakkingen, afgescheurde ophangrubbers, losse scheidingsschotten in de demper en corrosieslijtage van binnenuit.

Klaar terwijl je wacht! Wanneer je een kop koffie in onze wachtruimte drinkt, zorgen onze monteurs dat je weer snel veilig de weg op kunt. Wij bieden de meeste uitlaatmerken en –types voor elk merk en model auto, bedrijfswagen of camper uit voorraad, die volgens merkspecificaties van autofabrikanten zijn gemaakt. Je krijgt dan de volledige garantie op uitlaten en uitlaatdelen tegen fabricagefouten en/of doorroesten.

Wij staan graag voor je klaar.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route