Bandenwissel Zomerbanden Winterbanden All season banden

Bandenwissel Haarlem Zomerbanden Winterbanden zonder afspraakWanneer zomerbanden naar winterbanden wisselen?
Bandenwissel in Haarlem. Zomerbanden naar winterbanden (runflat banden) wisselen of andersom zonder afspraak, dat kan al per autoband vanaf € 12,- inclusief 21% BTW en balanceren. Bij temperaturen onder 7°C is het moment dat je zomerbanden naar winterbanden (runflat banden) voor betere grip op de weg het beste kunt wisselen. Zomerbanden beginnen dan hun grip te verliezen, waardoor het remmen en de veiligheid afnemen. Zomerbanden zijn namelijk voor temperaturen onder 7°C niet ontworpen.

Zomerbanden Winterbanden Bandenwissel HaarlemWaarvan zijn winterbanden gemaakt?
Winterbanden zijn van een hightech rubbermateriaal gemaakt en heeft een speciaal profiel. Winterbanden zijn ontworpen bij lage temperaturen te presteren, waardoor je controle over jouw auto of bedrijfswagen houdt.

Welke bandenmaat heb je voor jouw auto, bedrijfswagen camper nodig?
Afhankelijk van het merk en type auto, bedrijfswagen of camper heb je de juiste bandenmaat nodig. Kijk daarom op de zijkant van de band, want daar staan alle gegevens die je voor de aanschaf daarvan nodig hebt. Schrijf de cijfers en letters van de band op. Bijvoorbeeld: 195/65 R16 91W

 Nieuwe autobanden Haarlem 195 = bandbreedte (mm)
65 =  hoogte/ breedte verhouding in %
R16 = De R staat voor Radiaal
16 staat voor de velgdiameter (inch)
91W= 91 is het draagvermogen
en de W is de snelheidsindex

Autobanden vervangen Haarlem Alle bandenmerken

Zonder afspraak zomerbanden naar winterbanden wisselen.
Woon of werk je in Haarlem, kom dan langs om jouw zomerbanden naar winterbanden (runflat banden) te wisselen. Wanneer je niet wilt wachten en beperkt tijd hebt, bel ons dan voor het maken van een afspraak. Online een afspraak maken kan vanzelfsprekend ook.

Onze autogarage ligt op loopafstand van de binnenstad en het industrieterrein/ bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem, waardoor onze klanten hun auto, bedrijfswagen of camper tijdens werktijd of tijdens het shoppen achterlaten.

Autobandentest 2022 (ANWB)

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route