Over ons

Autoservice Ucar Team - Universeel Onafhankelijk autogarage Haarlem

Autoservice Ucar is een universeel en onafhankelijk RDW erkend autogarage / APK keuringstation dat op loop afstand van het centrum in Haarlem en 2 minuten van de snelweg gevestigd is. Door de goede bereikbaar komen klanten niet enkel uit Haarlem, maar ook speciaal voor onze expertise, service, prijs en vooral de eerlijkheid bijvoorbeeld vanuit Utrecht naar onze autogarage toe.

Wij zijn verder een familiebedrijf met 3 broers en hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in gespecialiseerde reparaties, onderhoud en autodiagnoses van alle merken en modellen auto’s. Op gebied van LPG installaties kunnen wij ons echte erkende specialisten noemen.

Onze visie is dat wij elke klant tevreden willen stellen! Wij luisteren naar de wensen van onze klanten, denken met hen mee en geven hen een eerlijk en oprecht advies. Ons doel is dat wij ons daarin met andere garages willen onderscheiden. Het persoonlijke contact met elke klant vinden wij belangrijk, dat bij vele andere garages ontbreekt.

Verder houden wij van duidelijkheid en is het voor ons vanzelfsprekend om vooraf de kosten en de werkzaamheden die wij aan jouw auto gaan verrichten met je te bespreken. Je weet daarom bij onze autogarage precies waar je aan toe bent en zullen er niet onverwachte kosten in rekening worden gebracht.

Professioneel, vriendelijk, eerlijk, kosten besparend, dat is in het kort wie zijn.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem