Over ons

Autoservice Ucar Team - Universeel Onafhankelijk autogarage Haarlem

Autoservice Ucar is een universeel en onafhankelijk RDW erkend garage / APK keuringsstation voor auto’s, bedrijfswagens of campers tot 3.500 kg. Onze garage is op loopafstand van het centrum en het Industrietrein de Waardepolder in Haarlem gevestigd. Vanaf de snelweg A9 is het maar 2 minuten rijden. Door de goede bereikbaar komen klanten niet enkel uit Haarlem, maar ook speciaal voor onze expertise, service, prijs en vooral de eerlijkheid bijvoorbeeld vanuit Utrecht en Alkmaar naar onze garage.

Wij zijn een familiebedrijf met 3 broers met ieder meer dan 20 jaar ervaring in gespecialiseerde reparaties, onderhoud van alle merken en modellen auto’s, bedrijfswagens of campers. Op gebied van LPG installaties kunnen wij ons echte erkende specialisten noemen.

Onze visie is dat wij je als klant tevreden willen stellen! Wij luisteren eerst naar jouw wensen, denken met je mee en geven een eerlijk en oprecht persoonlijk advies. Daarmee onderscheiden wij ons absoluut met vele andere garages.

Verder houden wij van duidelijkheid en is het voor ons vanzelfsprekend om vooraf de kosten en de werkzaamheden die wij aan jouw auto, bedrijfswagen of camper gaan verrichten met je te bespreken. Je weet daarom bij onze garage precies waar je aan toe bent en zullen er niet onverwachte kosten in rekening worden gebracht.

Professioneel, vriendelijk, eerlijk, kosten besparend, dat is in het kort wie zijn.

Heb je een vraag? Bel ons.

Telefoon: (023) 533 57 74

kom zonder afspraak langs. Adres:

Amsterdamsevaart 16-18, 2032EA Haarlem

Bel direct
Route